Items filtered by date: Νοέμβριος 2016

«Λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων. Φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον, διαχρονικές σχέσεις και αλληλεπιδράσεις» είναι το θέμα διάλεξης του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Απόστολου Κατσίκη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, στις 12.00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων.

Published in διαλέξεις

Στα στενά του Βοτανικού οι μπότες είναι πιο βαριές, γεμάτες λάσπη, το μπάντζο κόβει σάρκες και τα κρουστά ματώνουν.

Published in live@bars

Μια αληθινή σταρ, με περισσότερες από εκατό ταινίες και ρόλους-φετίχ στο ενεργητικό της, βραβευμένη στις Κάννες και στη Βενετία, καταφθάνει στη Στέγη για ένα συγκλονιστικό ρεσιτάλ μεταμορφώσεων.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι μηνιαίες ποιητικές συναντήσεις “Με τα λόγια (γίνεται)”, στην δεύτερη εκδήλωση του έκτου κύκλου τους, παρουσιάζουν αφιέρωμα στην σπουδαία Ελληνίδα ποιήτρια του 20ου αιώνα, Ελένη Βακαλό (1921 - 2001), με αφορμή την συμπλήρωση 95 χρόνων από την γέννησή της και 15 χρόνων από τον θάνατό της.

Published in διαλέξεις

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο Hellas Filmbox Berlin. Στις 18 Ιανουαρίου 2017, θα παρευρεθεί στην τελετή έναρξής του, όπου και θα βραβευθεί για τη μεγάλη του προσφορά στην Ελλάδα και την Έβδομη Τέχνη.

Published in αφιερώματα
Σελίδα 1 από 5