Items filtered by date: Ιούνιος 2017

Ο Τζίμης Πανούσης θα βρεθεί πρώτη φορά στην Επίδαυρο τον Ιούλιο με το έργο «Ειρήνη», μια μουσική παράσταση βασισμένη στην ομώνυμη κωμωδία του Αριστοφάνη, σε σύνθεση Νίκου Κυπουργού και σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη.

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 22:48

10 Jazz Albums που αξίζει να ακούσεις!

Επειδή υπάρχουν πολλές δεκαετίες εξέλιξης της τζαζ μουσικής με διαφορετικά είδη, προσμείξεις, πειραματσμούς παραλλαγές και ακούσματα, είναι σχεδόν αδύνατο να επιλέξεις τα δέκα κορυφαία τζαζ άλμπουμ όλων των εποχών.

Είχαμε γράψει προ καιρού πως λειτουργεί μια Μουσική Εκδοτική Εταιρεία. Ας δούμε σήμερα πως λειτουργεί μια εταιρεία Ηχογραφημάτων (Δισκογραφική).

Τριάντα χρόνια συνεπούς παρουσίας στη διεθνή φωτογραφική σκηνή, συμπληρώνει φέτος το Athens Photo Festival (Φεστιβάλ Φωτογραφίας της Αθήνας) το οποίο πραγματοποιείται από τις 14 Ιουνίου και θα ολοκληρώσει τον κύκλο του, στις 30 Ιουλίου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς αλλά και σε άλλους εκθεσιακούς χώρους της Αθήνας (Beton 7, Taf κ.α.), δίνοντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τις δημιουργικές ιδέες και το σκεπτικό, τόσο καταξιωμένων όσο και νέων ανερχόμενων φωτογράφων.

Τα τελευταία χρόνια και μετά την καθίζηση των Δισκογραφικών Εταιρείων οι αντίστοιχες Εκδοτικές Εταιρείες έγιναν πιο γνωστές στο ευρύ κοινό μιας και η αγορά και η πώληση δικαιωμάτων άρχισε να απασχολεί περισσότερο.

Σελίδα 1 από 2