Items filtered by date: Ιούλιος 2018

Η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε η Σοφία Καζαντζιάν στον Σπύρο Ασημένιο για λογαριασμό του artxpress, δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια συναρπαστική αναδρομή στη καλλιτεχνική πορεία της. 

Published in street events

Τρία έγγραφα ιδιαίτερης ιστορικής σημασίας από την περίοδο της Επταετίας παρέδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες της Βουλής, με αφορμή τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και τη συνεχιζόμενη στρατιωτική κατοχή του 37% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Οκ» στην ίδρυση και λειτουργία Αρχείου Ηπειρωτικής Μουσικής στα Κάτω Πεδινά, σε κτίριο δωρεά της οικογένειας Φωτέτσιου, είπε, όπως ήταν αναμενόμενο, το δημοτικό συμβούλιο Ζαγορίου

Ένα ταξίδι σε μιαν άλλη, ξεχασμένη Ελλάδα επιχειρεί η εκπομπή «Αφύλαχτη Διάβαση» του Πρώτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας με τη μετάδοση ενός ραδιοφωνικού ντοκιμαντέρ για τα μαστοροχώρια της Ελλάδας και τα μπουλούκια των μαστόρων.

Ένα από τα βασικά επιχειρήματα εκείνων που υποστηρίζουν το Άρθρο 13 της Οδηγίας για τα Πνευματικά Δικαιώματα της ΕΕ, είναι ότι οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι θα οδηγήσει σε ευρεία λογοκρισία απλώς υπερβάλλουν.

Σελίδα 1 από 2