Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Minnetonka High School Symphony Orchestra: 94 έφηβοι μουσικοί για μια σειρά εμφανίσεων στην Ελλάδα

Minnetonka High School Orchestra Minnetonka High School Orchestra

Ένα από τα κορυφαία μουσικά σύνολα το οποίο συγκροτείται από ενενήντα τέσσερις (94) έφηβους μουσικούς, έρχεται για μια σειρά εμφανίσεων στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την Minnetonka High School Symphony Orchestra η οποία ανήκει στο καινοτόμο Δημόσιο Γυμνάσιο Μιννετόνκα. Το γυμνάσιο Μιννετόνκα είναι ένα από τα πιο σπουδαία γυμνάσια στην πολιτεία της Μινεσότα βάση του niche.com και εξακολουθεί να αναγνωρίζεται μεταξύ των καλυτέρων της χώρας από πολλές πηγές. Είναι γνωστό για το προχωρημένο πρόγραμμα σπουδών, το εξαιρετικό διδακτικό προσωπικό, τα καινοτόμα προγράμματα και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των φοιτητών του. Ένα σχολείο αφιερωμένο στις παραστατικές τέχνες παγκοσμίου επιπέδου, το μουσικό πρόγραμμα της Μιννετόνκα έχει αναφερθεί ως ένα από τα κορυφαία για τη μουσική εκπαίδευση από το ΝΑΜΜ. Το πρόγραμμα έχει τώρα ΠΕΝΤΕ ορχήστρες και διάφορα σύνολα αίθουσας τα οποία δραστηριοποιούνται και εκτός σχολείου. Οι ορχήστρες συχνά ταξιδεύουν και έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ και παραστάσεις μουσικής σε μέρη όπως το Σαν Ντιέγκο, το Σαν Φρανσίσκο, η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Λ.Α. και διεθνείς προορισμοί όπως το Πουέρτο Ρίκο, η Γερμανία, η Τσεχία, η Αυστρία και η Ισπανία και τώρα στην Ελλάδα.

Sarah Finn-Sommerfeld

Sarah Finn-Sommerfeld
Η Sarah Finn-Sommerfeld είναι σήμερα Διευθύντρια Ορχήστρας Γυμνασίου για τα δημόσια σχολεία της Minnetonka. Διδάσκει πάνω από 200 φοιτητές ορχήστρας, είναι ιδρυτικό μέλος της Equity Team στο MHS και είναι σήμερα μέλος της Επιτροπής Επιχειρήσεων και Πολιτισμού στο λύκειο. Το πρόγραμμα της ορχήστρας έχει λάβει πολλαπλά βραβεία, μεταξύ των οποίων χρυσή διάκριση στο Φεστιβάλ Μουσικής Κληρονομιάς, πρώτη θέση στην κατηγορία ορχήστρας εγχόρδων, και πρώτη θέση στην κατηγορία των συνθετικών ομάδων.

Miles Mortensen
Miles MortensenΟ Μάιλς διδάσκει 33 χρόνια και είναι Διευθυντής Συγκροτημάτων στο Γυμνάσιο της Minnetonka από το 1997. Υπό την καθοδήγησή του, το MHS Wind Ensemble λαμβάνει τις ανώτερες βαθμολογίες στον διαγωνισμό για μεγάλες ορχήστρες τα τελευταία 23 χρόνια. Είναι μέλος rhythm and blues συγκροτημάτων “Power of Ten” και “High and Mighty”, της Jazz μπάντας “Stan Bann Big Band” και πρόσφατα της “ACME Jazz Company”. Ο Μάιλς είναι επίσης εν ενεργεία γιατρός και μουσικοκριτικός. Ο Mortensen είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Μουσικής στο Δυτικό Μίτσιγκαν με συναυλίες στην Μουσική Εκπαίδευση, την Σαξοφωνική Απόδοση και κάτοχος Master στο “Saxophone Performance and Music Education” του University of Southern Maine.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Συναυλίες της Minnetonka High School Symphony Orchestra
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019, από 19:00 έως 21:00, Φουγάρο
Ασκληπιού 98, Ναύπλιο 21100
+30 27520.47300, +30 694.4411.041
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 (......) Πνευματικό Κέντρο Δήμου Άμφισσας
Πλατεία Ησαΐα
Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 (μεσημέρι) Λεόντειος Σχολή Αθηνών
Νεϊγύ 17, ΤΚ 11143, Αθήνα, Αττική
Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 (βράδυ) The American College


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(1 Vote)