Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Η Amy Winehouse «περιοδεύει» με σύστημα ολογραφικής προβολής και φυσική παρουσία μουσικών, το 2019

Η βρετανίδα τραγουδίστρια Amy Winehouse, οκτώ χρόνια μετά το θάνατό της, «επιστρέφει» στη σκηνή με ολογραφική - ολογραμμική μορφή για μια περιοδεία η οποία θα ξεκινήσει προς το τέλος του 2019.

Τα έσοδα από την περιοδεία θα δωθούν στο Ίδρυμα Amy Winehouse, το οποίο είναι αφιερωμένο στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών και της κατάχρησης αλκοόλ στους νέους. Η έξι φορές νικήτρια των βραβείων Grammy, απεβίωσε στις 23 Ιουλίου 2011, σε ηλικία 27 ετών στο Λονδίνο, μετά από χρόνια δημόσιας μάχης της με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Η περιοδεία παράγεται από την Hologram BASE, η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογία ολογραφικής ταινίας για την παραγωγή ζωντανών ψυχαγωγικών εκδρομών και αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο σε συνεργασία με την οικογένεια Winehouse.

Η περιοδεία θα περιλαμβάνει ψηφιακώς ανανεωμένες ρυθμίσεις των επιτυχιών της, συμπεριλαμβανομένων των "Rehab", "Back to Black" και "Valerie" με το ολόγραμμα Winehouse υποστηριζόμενο από ζωντανό συγκρότημα, τραγουδιστές και "θεατρικά σκηνικά", σύμφωνα με την BASE.
Ο Mitch Winehouse, ο πατέρας της Amy, ανέφερε την υποστήριξή του στο έργο: «Η οικογένειά μας είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την εταιρεία @BASEhologram προκειμένου να γιορτάζει τη ζωή και το έργο της Amy. Με τα έσοδα που θα προκύψουν την περιοδεία, που θα ξεκινήσει στα τέλη του 2019 και θα καταλήξουν στο Ίδρυμα της Amy, θα βοηθήσει ακόμα περισσότερους νέους στο όνομά της».

In dreams: Roy Orbinson - To Hologram Concert»

«Η Amy ήταν μια δύναμη με κάθε έννοια της λέξης», δήλωσε ο Brian Becker, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της BASE Entertainment και Hologram BASO. «Έπαιξε με τους δικούς της κανόνες, κρατούσε ηγετικό ρόλο στο να επιβάλλει τη δική της μουσική αίσθηση και γι αυτό πιστεύουμε ότι είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για να επικεντρωθεί το είδος της εργασίας μας»

Με βάση τη τεχνολογία Holographic Hologram, η εταιρεία αναπτύσσει, παράγει και διανέμει παραγωγές ζωντανής ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο και συνδυάζουν ολογραφικό κινηματογράφο εικονικής πραγματικότητας με ζωντανή ψυχαγωγία. Οι παρουσιάσεις της τρέχουσας εταιρείας περιλαμβάνουν «In Dreams: Roy Orbison - Το Hologram Concert» (φωτογραφία δεξιά) και «Callas in Concert» με τη διάσημη ορχήστρα Μαρία Κάλλας καθώς και το έργο «Discoveries: World of Dinosaurs», του Jack Horner.


Πηγή: variety


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(0 votes)