Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Vinyl Is Back: Αφιέρωμα στον «Πρίγκιπα της Ροκ», από τον Στάθη Ντόβα

Βήμα σ' ένα νέο αξιόλογο τραγουδοποιό, τον Στάθη Ντόβα, δίνει το Vinyl Is Back που θα τραγουδήσει Παύλο Σιδηρόπουλο στο αφιέρωμα του 11ου τριημέρου στον «Πρίγκιπα της Ροκ» και κάποια δικά του τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο "Νέα Γένια" σε πρώτη παρουσίαση στο Μουσείο Αυτοκινήτου 6 - 8 Οκτωβρίου.


O Στάθης Ντόβας με το ήθος του και με το ερμηνευτικό του ύφος επιστρέφει την διαδικασία της τραγουδοποιίας πίσω στις αρχέγονες ρίζες της. Παρ΄όλο το νεαρό της ηλικίας του, οι κοφτεροί στίχοι και οι δωρικές μουσικές του κρύβουν μια τεράστια ωριμότητα και έναν προβληματισμό που εφορμά από τον κοινωνικό περίγυρο και αγκαλιάζει κάθε έκφανση της ζωής μας. Με αυτήν την δουλειά, γεννιέται ένας άρρητος δεσμός που μεταλαμπαδεύει τα πρώτα έργα του Διονύση και του Πάνου Σαββόπουλου, το κοινωνικό τραγούδι διαμαρτυρίας και το κίνημα του πανκ, σε μια φρέσκια και νοητή συνέχεια καλλιτεχνικής ευαισθησίας.
Ο δίσκος του θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι σε βινύλιο από την b-otherside records. που συνοδεύεται από cd και δισέλιδο ένθετο, σε 150 αριθμημένες κόπιες.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(0 votes)