Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

«Έτερονήμισυ»: Τρεις βραδιές με μουσικές ακροβασίες

«Έτερονήμισυ» «Έτερονήμισυ» Επεξεργασία φωτογραφίας ©artXpress

Οι «Έτερονήμισυ» για τρεις εμφανίσεις στο «Μουσικό Κουτί» με καλεσμένους τους: Σιόλα, Στρατάκη και Ελευθερίου.

Οι «Έτερονήμισυ» μας προσκαλούν σε τρεις μουσικές βραδιές με όχημα τα τραγούδια από τις παραγωγές ηχογραφημάτων τους «Η στράτα που βαδίζω» και «Έτερονήμισυ» καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια, διασκευασμένα με τον δικό τους τρόπο.
Κάθε βραδιά και ένας αγαπημένος καλεσμένος τους, όπως: Ο Σταύρος Σιόλας (28/11), ο Γιώργος Στρατάκης (12/12) και ο Λευτέρης Ελευθερίου (26/12) θα δώσουν τη δική τους πινελιά στην επί σκηνής εμφάνιση των Έτερονήμισυ.
Μέσα σε αυτή τη μουσική περιπλάνηση, οι «Έτερονήμισυ» θα κινηθούν σε δρόμους παραδοσιακούς, με στοιχεία και μυρωδιές από την Ελαφόνησο, την Κρήτη, την Ήπειρο και τα Ιόνια νησιά καθώς και σε κάποια σύγχρονα τραγούδια, διασκευασμένα με τον προσωπικό ήχο τους, ακροβατώντας σε προσμείξεις ακουσμάτων παραδοσιακής μουσικής και ethnic (international) στοιχείων.
Η σύνθεση των «Έτερονήμισυ» για τις συγκεκριμένες παραστάσεις είναι:
Μυρτώ Καμβυσίδη: τραγουδίστρια
Γιώργος Στογιώργης: κανονάκι
Φωκάς Μουρτζάκης: λύρα, τραγούδι
Γιώργος Μακρής: πνευστά
Ανετάκης Κώστας: κιθάρα
Χρήστος Τζελεπόπουλος: μπάσο, τραγούδι
Βασίλης Γιασλακιώτης : τύμπανα


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Εμφανίσεις «Έτερονήμισυ»
Πέμπτες 28 Νοεμβρίου, 12 και 26 Δεκεμβρίου 2019
ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ
Δεκελέων 32, Γκάζι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6980791417
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 7€ 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(0 votes)