Items filtered by date: Αύγουστος 2022

Ένα λυρικό, μπεκετικό τοπίο από εικόνες της Θάλασσας

Published in ζωγραφική

«Ο κακός μπελάς», του σκηνοθέτη Édouard Molinaro, του δημιουργού της μεγάλης επιτυχίας «Το κλουβί με τις τρελές», με τους μοναδικούς Jacques Brel και Lino Ventura, στα θερινά σινεμά από τις 18 Αυγούστου!

H Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο του Έτους Μικρασιατικού Ελληνισμού, όπως έχει χαρακτηρίσει το 2022, παρουσιάζει το πρωτότυπο έργο «ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» του Νίκου Πλατύραχου, τιμώντας τον προσφυγικό Ελληνισμό της Κρήτης.

Οι διοργανωτές με χαρά ανακοινώνουν τα ονόματα εκείνων που προκρίνονται να λάβουν μέρος στο Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα, στο Διεθνές Σπουδαστικό Πρόγραμμα αλλά και στο πρόγραμμα Διεθνές Αnimation της 45ης διοργάνωσης του Φεστιβάλ Δράμας, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί 5 με 11 Σεπτεμβρίου.

Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση διοργανώνει τη 19η Καλοκαιρινή Θεατρική Κατασκήνωση - Σεμινάριο 2022 το οποίο φέτος θα μάς ταξιδέψει από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου 2022 στο Χιλιομόδι Κορινθίας, στο χώρο του Freeland Adventure Camp, μέσα σε ένα πευκοδάσος 6.000 στρεμμάτων.

Published in σεμινάρια