Items filtered by date: Ιούνιος 2018

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2» και «Το Δέντρο του Οιδίποδα», παρουσιάζεται σε φεστιβάλ της Αττικής και της περιφέρειας, η παράσταση «Ίων» του Ευριπίδη, λίγους μήνες πριν το μεγάλο ταξίδι των συντελεστών της για τη Νέα Υόρκη.

Σε μια εποχή μνημονιακής φτώχειας, απειλών πολεμικών συρράξεων, ανόδου του εθνικισμού και νέων ροών προσφύγων, αντιστεκόμαστε και προτάσσουμε το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ ως μια γιορτή του πολιτισμού, της δημιουργίας, των παιδιών, όλης της πόλης.

«Ο κόσμος της γνώσης, η ανάγνωση και η επαφή με το βιβλίο μπορεί να αποτελέσει στήριγμα για τους ανθρώπους που ζουν στην κράτηση, έναν τρόπο για τους ανθρώπους που βρέθηκαν σε συνθήκες περιορισμού να ασκήσουν το μυαλό τους και να γεμίσουν τις πολλές ώρες που περνούν κλειδωμένοι στα κελιά.

Με αφορμή το Atom Ηeart Μother, ίσως το πιο αμφιλεγόμενο έργο των Pink Floyd, ο Μάξιμος Μουμούρης συμπράττει με την Underground Youth Orchestra και το φωνητικό σύνολο Arioso και στήνει μία τριήμερη μουσική παράσταση από τις 29 Ιουνίου έως την 01 Ιουλίου 2018 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Published in συναυλίες

Απορρίφθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, η αίτηση που είχε καταθέσει η εταιρεία "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ε", για την κατοχή μιας τηλεοπτικής άδειας, εθνικής εμβέλειας, γενικού περιεχομένου.

Σελίδα 1 από 3