Items filtered by date: Δεκέμβριος 2016

Η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, για μία ακόμη χρονιά, θα υποδεχθεί μουσικά τη νέα χρονιά.

Published in συναυλίες

Με σημερινή απόφαση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδίας Κονιόρδου, νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ) αναλαμβάνει - από 3 Φεβρουαρίου οπότε και λήγει η θητεία του απερχόμενου καλλιτεχνικού διευθυντή Μύρωνα Μιχαηλίδη - ο διεθνούς φήμης συνθέτης και μέχρι τώρα υπεύθυνος καλλιτεχνικού προγραμματισμού της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ, Γιώργος Κουμεντάκης.

Published in συναυλίες

«Το νησί των σκλάβων» του Μαριβώ, ανάλαφρο και ταυτόχρονα σκοτεινό έργο του κλασικού Γάλλου συγγραφέα, πρωτοπαρουσιάστηκε το 1725. Σήμερα μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Με τους ήχους του jive, του swing και του rhythm & blues, όπως αυτό διαμορφώθηκε και παίχτηκε στα αμερικάνικα dance joints στις δεκαετίες ’40 και ’50, μια από τις πιο λαμπρές μπάντες της Ευρώπης, οι Jumpin’ Up, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Published in live@bars

Ο Μιχάλης Γκανάς ξαναγράφει και ξαναλέει την Οδύσσεια µε τον δικό του τρόπο, βάζοντας µέσα στο κείµενο στοιχεία από την πλούσια γλωσσική µας παράδοση. 

Σελίδα 1 από 3