Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

«Peaky Blinders»: Στη μεγάλη οθόνη μόλις ολοκληρωθεί ο 6ος κύκλος της σειράς

Ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ, επιβεβαίωσε ότι μετά την ολοκλήρωση των τηλεοπτικών επεισοδίων, η δράση θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο.

Την περασμένη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, ο Στίβεν Νάιτ ανακοίνωσε ότι η δραματική σειρά του BBC θα ολοκληρωθεί μετά από έξι κύκλους και ότι η ιστορία θα συνεχιστεί σε «άλλη μορφή».
Σε πρόσφατες δηλώσεις του, λοιπόν, ο Στίβεν Νάιτ παραδέχτηκε ότι ενώ αρχικά σκόπευε να ολοκληρωθεί η σειρά σε επτά κύκλους επεισοδίων, η πανδημία τους ανάγκασε να προβούν σε αλλαγή σχεδίων.
«Η Covid-19 άλλαξε τα σχέδιά μας» είπε ο Βρετανός σεναριογράφος και σκηνοθέτης «…και μπορώ να πω ότι το αρχικό σχέδιό μου ήταν να ολοκληρώσω το Peaky Blinders με μια κινηματογραφική ταινία. Οπότε, αυτό θα συμβεί» πρόσθεσε.
Η δημοφιλής σειρά Peaky Blinders διηγείται την ιστορία μιας συμμορίας με οικογενειακούς δεσμούς, η οποία κυριαρχεί στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ τα χρόνια μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο Στίβεν Νάιτ αποκάλυψε επίσης ότι έχει προσεγγιστεί προκειμένου να διασκευάσει για παράσταση μπαλέτου, την τηλεοπτική σειρά και μιούζικαλ, West End.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(0 votes)