Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Το πρώτο ξενοδοχείο Star Wars στον κόσμο από την Walt Disney

Η Disney επιβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει στην κατασκευή ενός ξενοδοχείου Star Wars με αφορμή το επερχόμενο θεματικό πάρκο Star Wars: Galaxy's Edge στο Walt Disney World Resort στη Φλόριντα.

Το ξενοδοχείο θα μοιάζει με διαστημόπλοιο των ταινιών Star Wars και οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε μια συναρπαστική και διαδραστική εμπειρία της κινηματογραφικής ιστορίας Star Wars η οποία θα ξεδιπλώνεται κατά τη διάρκεια της διήμερης διαμονής τους.
Φημολογείται, επίσης, ότι θα είναι δυνατή η ανάληψη «μυστικών αποστολών», ή η ανάμειξη με χαρακτήρες από τις ταινίες που θα περιπλανηθούν στους διαδρόμους και τους δημόσιους χώρους.

Ο πρόεδρος της Disney's Park and Resorts, Bob Chapek, επιβεβαίωσε τις παραπάνω φήμες στην πρόσφατη εκδήλωση D23 Expo, μια ετήσια εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον επίσημο Fan club της Disney.
«Από το πρώτο δευτερόλεπτο της επίσκεψης σας, γίνεστε μέρος μιας ιστορίας Star Wars! Θα γίνετε αμέσως πολίτης του γαλαξία και θα ζήσετε ότι συνεπάγεται, με την κατάλληλη ενδυμασία», δήλωσε ο Chapek. «Μόλις φεύγετε από τη Γη, θα ανακαλύψετε ένα κοραλλιογενές νησί με χαρακτήρες, ιστορίες και περιπέτειες που θα ξεδιπλώνονται μπροστά σας και γύρω σας».

Η ιδέα αποκαλύφθηκε αρχικά σε μια έρευνα, την οποία ζήτησε η Disney μέσω τρίτου, προκειμένου να εκτιμήσει το δημόσιο ενδιαφέρον για την υλοποίηση του έργου.
Η σύντομη έρευνα ήταν μια ένδειξη για τις ανέσεις που μπορεί να προσφέρονται, συμπεριλαμβανομένης της πισίνας, του υδάτινου πάρκου και του γυμναστηρίου. Τα γεύματα θα γίνονται στην «καντίνα» (ελπίζουμε με ζωντανή μουσική από μια μπάντα Bith), και τα τρόφιμα καθώς και τα ποτά θα εξυπηρετούνται από droid butlers.

Από τα δωμάτια, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να φιλοξενούν έως και τέσσερα άτομα, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τη θέα του διαστήματος από τα παράθυρά τους. Τα δωμάτια θα διατίθενται μόνο για δύο διανυκτερεύσεις και θα κοστίζουν από $900 έως $1.000, το άτομο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται όλα τα γεύματα, καθώς και η είσοδος στο θεματικό πάρκο.
Ένας εκπρόσωπος της Disney δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας αγαπούν όλα τα αντικείμενα του κόσμου των Star Wars και διερευνούμε συνεχώς νέες ιδέες, συλλέγοντας σχόλια επισκεπτών καθώς αναπτύσσουμε σχέδια για τη ζωή στο περιβάλλον των Star Wars που θα εγκατασταθεί στο πάρκο».

Εάν το ξενοδοχείο προχωρήσει, θα είναι τουλάχιστον έτοιμο το 2019.
Μέχρι τότε, η καλύτερη εναλλακτική λύση είναι το Hotel Sidi Driss στην Τυνησία, το οποίο οι θαυμαστές θα αναγνωρίσουν ως παιδική ηλικία του Luke Skywalker στο Tattooine.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(0 votes)