Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Vinyl Market: Ένα τριήμερο παζάρι δίσκων βινυλίου

Vinyl Market Vinyl Market poster

Μια ακόμη εκδήλωση για τους δίσκους βινυλίου, έρχεται για ένα τριήμερο εκδηλώσεων με πασχαλινή  διάθεση στον όμορφο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Το Vinyl Market ένα από τα αγαπημένα event της πόλης που θα πραγματοποιηθεί, Παρασκευή 19, Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Απριλίου, πρόκειται να παρουσιάσει ανανεωμένες και εμπλουτισμένες συλλογές δίσκων, νέες παραγωγές ηχογραφημάτων σε βινύλιο καθώς και σε άλλα μέσα αποθήκευσης ηχητικού περιεχομένου όπως σε CD κ.α..
Επίσης πολλά άλλα μουσικά θέματα, θα υπάρχουν σε posters, μουσικά περιοδικά και βιβλία, διάφορα αναλώσιμα άλλα και σχετικά gadgets.
Παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, όμορφες μουσικές θα σας συντροφεύουν από το DJ Booth του Vinyl Market με γνωστούς Dj’ s, αλλά και από την ομάδα του event.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Vinyl Market
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Παρασκευή 19, Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Απριλίου 2019
Από τις 11:00 έως τις 22:00
Αίθουσα ΝΕΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
Είσοδος ελεύθερη


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(0 votes)