Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Ξεκίνησαν οι συμμετοχές για το «1st handmade and recycled theater festival»

Πότε: 10 έως 15 Οκτωβρίου 2013
Που: Θέατρο Fabrica Athens
Τι: 1st handmade and recycled theater festival
Δηλώσεις συμμετοχών: Έως 5 Σεπτεβρίου 2013
Πληροφορίες: 6984352564 

Xάρτης πρόσβασης: 
Γιατί: Η πολυδραστική ομάδα τέχνης fabrica athens προσκαλεί θεατρικές ομάδες και δημιουργούς να δηλώσουν συμμετοχή στο 1st handmade and recycled theater festival που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 15 Οκτωβρίου του 2013 στο θέατρο fabrica athens.

Πρόκειται για μια προσπάθεια ανάδειξης, προώθησης και καλλιτεχνικής δημιουργίας ανεξάρτητων παραγωγών, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ιδιότητα του χειροποίητου και ανακυκλώσιμου.
Σε μια εποχή όπου, λόγω συνθηκών και αναγκών, ο καλλιτέχνης καλείται να πειραματιστεί όσο ποτέ με ζητήματα πέραν της ερμηνευτικής του δράσης, αναλαμβάνοντας τον φωτισμό, την ενδυματολογία, τα σκηνικά και την αναδιαμόρφωση τους από ήδη υπάρχοντα υλικά ή ακόμα το μακιγιάζ, την αφισοκόλληση αλλά και την επικοινωνία μιας παράστασης, καλούμε τους δημιουργούς και τις ομάδες τους να αναδείξουν την δουλειά τους και να έρθουν σε επαφή με άλλους καλλιτέχνες που έχουν κοινό τρόπο σκέψης, αντίληψης και δημιουργίας.
Το 1ο handmade and recycled theater festival διοργανώνεται με σκοπό να αποτελέσει μια πράξη καλλιτεχνικής συσπείρωσης και δημιουργικής βάσης προκειμένου να δημιουργηθεί ένας ανοιχτός διάλογος ανάμεσα στον καλλιτέχνη και το έργο του, μια προσπάθεια για ένα ανοιχτό θέατρο, ανεξάρτητο από οποιαδήποτε επιχορήγηση και ελεύθερο προς τη σύλληψη και την δημιουργία.
Η πρόταση είναι ανοιχτή σε παραστάσεις από τον χώρο του θεάτρου και του χορού, της performance, του τσίρκου, του κουκλοθεάτρου και της εγκατάστασης και οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται αποδεκτές στην διεύθυνση: be.with.fabricart@gmail.com έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2013.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Download attachments:
Rate this item
(0 votes)