Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Στο Cine Κεραμεικός το 14ο «VINYL IS BACK»!

Ο χειμώνας έρχεται και η μουσική ενώνει! Το Vinyl is Back ανανεωμένο, γεμάτο βινύλια, παράλληλες εκδηλώσεις και εκπλήξεις,επιστρέφει στο χώρο που αγάπησε ο κόσμος και ζητούσε περισσότερο!

Το “Cine Κεραμεικός” μετά από τρία χρόνια ακριβώς, θα φιλοξενήσει πάλι την κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο την Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Δεκεμβρίου. Όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο όλο το τριήμερο.

Τα καλύτερα πάρτι γίνονται με βινύλιο και το πικάπ θα παίζει Locomondo! Το Vinylis Back, πιστό στις αρχικές εξαγγελίες του προχωρά στην κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου της σειράς “VinylisBack – LiveSessions” με τη ζωντανή ηχογράφηση των Locomondo, που τόσο περιμένουν οι vinylmaniacs. Περισσότερες λεπτομέρειες για το συλλεκτικό βινύλιο που θα διατεθεί αποκλειστικά το τριήμερο στο “Cine Κεραμεικός”, θα ανακοινωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα.
Το VinylisBack συνεχίζει να γράφει ιστορία: μετά από 5 χρόνια ζωντανής παρουσίας με την εκδήλωση - θεσμό για το βινύλιο, βάζει χρώμα και δίνει ρυθμό στη ζωή μας, συμμετέχοντας και το ίδιο στην παραγωγή δίσκων βινυλίου και βάζοντας τη σφραγίδα του στην ολική επιστροφή του βινυλίου!

Είναι τρέλα, είναι μανία, είναι ρυθμός, είναι μαγεία! Είναι η χαρά της εποχής!

Ζήστε μια συναρπαστική εμπειρία στο μοναδικό σόου αφιερωμένο στο βινύλιο. Δίσκοι, πικάπ, αξεσουάρ, αλλά και μια σειρά από live εμφανίσεις καλλιτεχνών και d.j.sδημιουργούν την γνώριμη πια σε όλους ατμόσφαιρα μουσικής γιορτής.
Επίσης, στο μεγάλο ραντεβού του βινυλίου και της μουσικής, σας περιμένουν κληρώσεις και δώρα, όλες οι νέες κυκλοφορίες βινυλίων, δισκογραφικές εκπλήξεις, συμμετοχές γνωστών δισκάδικων, ανεξάρτητων εταιρειών και ιδιωτών, χειροτεχνίες που συναντούν την κουλτούρα της μουσικής και πολύς χορός, σε μια εκδήλωση με πολύ μεράκι όπως πάντα: είναι το 14ο VinylisBack!

Το Δισκοπωλείο!
Σημείο αναφοράς στην επίσκεψη των vinylmaniacs είναι το ‘’Δισκοπωλείο’’, ένα ειδικά διαμορφωμένο δισκάδικο σε ρεαλιστικό μέγεθος, όπου όλοι θέλουν να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία! Καινούργια συλλεκτικά posters, σύγχρονα vintage πικαπάκια διαθέσιμα προς ακρόαση δίσκων και αναμνηστικά από το VinylisBack!
Στο ‘’Δισκοπωλείο’’ του 14ου VinylisBack, θα μπορέσετε, φυσικά, να προμηθευτείτε το δεύτερο δίσκο της σειράς “VinylisBack – LiveSessions” με τη ζωντανή ηχογράφηση των Locomondo, καθώς και τα ελάχιστα εναπομείναντα κομμάτια του πρώτου δίσκου της σειράς, με τα “Υπόγεια Ρεύματα”.
Hit the Music!
Το παιχνίδι που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους! Σημάδεψε σωστά, μάζεψε πόντους και κέρδισε υπέροχα μουσικά δώρα! Στο χώρο του Δισκοπωλείου.
Ποιοι συμμετέχουν στο «Vinyl is Back»
• Καταστήματα πώλησης δίσκων,
• Ιδιώτες/ Συλλέκτες δίσκων,
• Δισκογραφικές εταιρείες που παράγουν δουλειές καλλιτεχνών και σε βινύλιο,
• Μηχανήματα αναπαραγωγής δίσκων (πικάπ, ενισχυτές κοκ),
• Αξεσουάρ για βινύλια,
• Είδη αποθήκευσης δίσκων βινυλίου,
• Αξεσουάρ και ανταλλακτικά για πικάπ,
• Έπιπλα/Βάσεις για ηχοσυστήματα,
• Μουσικές Αφίσες, Μουσικά T-shirts& Μπλούζες,
• Μουσικά Βιβλία,
• Handmade Express Bazaar,
• Πωλητές Μουσικών Οργάνων (εταιρείες/ ιδιώτες).


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


14ο «VINYL IS BACK» 
Cine Κεραμεικός
Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος 13, Κεραμεικός, πλησίον σταθμού Μετρό Ομόνοιας και Κεραμεικού.
τηλ. 2105222222
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ
Ώρες λειτουργίας :
Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου : 17:00 - 21:00
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου : 11:00 – 21:00
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου : 111:00. – 21:00
Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για το 14ο «VINYL IS BACK» ! Bethere!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(0 votes)