Items filtered by date: Σεπτέμβριος 2017

Το «Homecoming» είναι ο σωστός τίτλος, γιατί ήταν με τη μπάντα της Κολωνίας ο Vince Mendoza, όταν πρόσθεσε στο ενεργητικό της ένα ξεχασμένο υλικό του Zawinul για το άλμπουμ «Brown Street» και μαζί τους έχει κάνει διάφορα άλλα έργα, ως συντονιστής ορχήστρας. Πρόκειται για μια ευτυχή επανένωση.

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού των 180 χρόνων λειτουργίας του, μετά την επιτυχή και με μεγάλη επισκεψιμότητα Ημέρα των Μουσείων του Ιδρύματος στις 6 Μαΐου 2017, ανοίγει και πάλι στο ευρύ κοινό τα Πανεπιστημιακά Μουσεία.

Published in ελευθέρας
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 13:22

Οι δεκατρείς Djs του 11ου Vinyl is Back!

Από τους διοργανωτές του 11oυ Vinyl is Back, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Djs που θα συμμετέχουν στο τριήμερο των εκδηλώσεων από 6 έως και 8 Οκτωβρίου 2017, καθώς και οι ώρες που θα παρουσιάσουν τα προγράμματα τους, στο «Μουσείο Αυτοκινήτου» με ελεύθερη είσοδο.

Published in live@bars

Για τρίτη χρονιά η Αθήνα γιορτάζει την απελευθέρωσή της από τον ναζιστικό ζυγό με μια σειρά επιστημονικών και καλλιτεχνικών δράσεων με ελεύθερη είσοδο.

Το όνομα του διευθυντή ορχήστρας, μουσικοδιδάσκαλου και συνθέτη Ραφαήλ Παριζίνη αναφέρεται συχνά στη βιβλιογραφία για τη μουσική στην Ελλάδα του 19ου αιώνα, διότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωση της μουσικής ζωής στην Αθήνα στην εποχή του Όθωνα και του Γεωργίου Α΄.

Σελίδα 1 από 5