Items filtered by date: Ιανουάριος 2017

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου υπεγράφη στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, από την εκπρόσωπο του ΥΠΠΟΑ, δρα Μαρία Ανδρεαδάκη - Βλαζάκη, γενική γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, η αναθεωρημένη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Κινηματογραφική Συμπαραγωγή.

Published in αφιερώματα

Με μυρωδιές και αρώματα από το μαγευτικό τοπίο της Μεσογείου και ακόμα παραπέρα, αυτή τη φορά οι μελωδίες του Μάκη Αμπλιανίτη, μας ταξιδεύουν μέσα από το παρελθόν, συναντώντας τους ρυθμούς του σήμερα, σε ένα πολύ οικείο μουσικό ιδίωμα. 

Το Θέατρο Τέχνης παρουσιάζει από τις 27 Φεβρουαρίου στη σκηνή της Φρυνίχου, ένα από τα πλέον εμβληματικά έργα του Ιταλού νομπελίστα Ντάριο Φο σε μετάφραση, διασκευή και σκηνοθεσία του Παντελή Δεντάκη.

Η Διεθνής Λέσχη Φίλων Μουσικής των δεκαετιών '60, '70, '80 για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 19:00 στην Πινακοθήκη Πειραιά τη «Χρυσή Βραδιά 17» προκειμένου να τιμηθούν τα πρόσωπα της ποπ – ροκ ελληνικής μουσικής σκηνής.

Published in συναυλίες

Ο Geoff Nicholls, κιμπορντίστας του βρετανικού συγκροτήματος Black Sabbath, πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 68 ετών από καρκίνο του πνεύμονα, όπως ανακοίνωσε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Tony Iommi, στο Facebook.

Σελίδα 1 από 6