Items filtered by date: Αύγουστος 2016

Κατά καιρούς φίλοι με ρωτούν, λόγω της "τρέλλας" που με διακατέχει με ορισμένα είδη τεχνολογίας ποιά είναι τα καλύτερα κενά CD-R, BD-R και DVD-R για να αποθηκεύσουν μουσική, φωτογραφίες, έγγραφα κ.λ.π.

Το Vinyl Is Back, το αυθεντικό Vinyl Bazaar Show, συνεχίζει τη δυναμική πορεία του στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών παρόμοιων εκδηλώσεων βάζοντας την δική του σφραγίδα στο «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου» (Hellenic Motor Museum) το τριήμερο: Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, με θέα την Αθήνα από τον 4ο όροφο και φυσικά, με ελεύθερη είσοδο.

Published in street events

Διεθνές Συνέδριο πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, το οποίο αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στη βιο-ιατρική έρευνα σε αυγά και έμβρυα του ονυχοφόρου βατράχου Xenopus.

Published in συνέδρια

Την τελευταία πνοή του άφησε τη Δευτέρα 29 Αυγούσου, σε ηλικία 83 ετών, ο διάσημος Αμερικανός κωμικός Τζιν Γουάιλντερ, από επιπλοκές της νόσου Αλτσχάιμερ. Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, είχε επίσης διαγνωστεί με λέμφωμα non-Hodgkin, το 1989.

Ένα κορυφαίο έργο της σύγχρονης δραματουργίας, γραμμένο το 1942 στη διάρκεια της ιδιόρρυθμης ναζιστικής κατοχής στη Γαλλία, η Αντιγόνη του Anouilh συνιστά μια μεταφορά για το άτομο και τον αγώνα του απέναντι σε ένα παντοδύναμο, γερασμένο, αυταρχικό κράτος.

Σελίδα 1 από 3