artXpress - Αρχική

Σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της, σε αλλαγή των μελών του ΔΣ της και σε σύσταση Συντονιστικής Επιτροπής για την έγκριση των πάσης φύσεως δαπανών και εκροών προχωρά η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ), όπως επισημαίνει σε νέα ανακοίνωση της, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος των ορκωτών λογιστών.

Το 11ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών το οποίο διοργανώνει το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, θα διευρυνθεί στο χώρο και το χρόνο.

Να ανακληθεί η λειτουργία της ΑΕΠΙ ΑΕ και στο σχέδιο να συμπεριληφθεί διάταξη για υποχρεωτική διαπραγμάτευση μεταξύ χρηστών και δικαιούχων και κρατικό επίτροπο, καθώς κανείς χρήστης πλέον δεν εμπιστεύεται να συνεργαστεί με την ΑΕΠΙ χωρίς τις συγκεκριμένες ασφαλιστικές δικλείδες, ζητεί η επιμελητηριακή κοινότητα.

Published in live@bars

Την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, οι Depeche Mode κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο ηχογράφημα τους το οποίο φέρει τον τίτλο «Where’s The Revolution» από το καινούργιο στούντιο άλμπουμ «SPIRIT» το οποίο θα είναι διαθέσιμο στη διεθνή αγορά στις 17 Μαρτίου από την Columbia Records.