artXpress - Αρχική

Νέα παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών έρχεται να επιβεβαιώσει τη διάθεσή του για ανάδειξη της σημασίας του μεταναστευτικού ζητήματος, με πρωτότυπα αντιρατσιστικά «καλέσματα». Η «Υπόθεση Φαρμακονήσι ή Το δίκαιο του νερού» του Ανέστη Αζά ανεβαίνει από τις 26 έως και τις 28 Ιουλίου στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν - Φρυνίχου.

Published in Αρχείο

Γραμμένη σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για την Αθηναϊκή Δημοκρατία, η τραγωδία «Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων», η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια πρόταση ελπίδας και τρυφερής παρηγοριάς από τη μεριά του Ευριπίδη, παρουσιάζεται από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Published in Αρχείο

Τα κρατικά βραβεία συγγραφής θεατρικών έργων έτους 2014 ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Published in ξεφύλλισμα

Στην 301η θέση κατατάσσεται το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανάμεσα στα 1.000 καλύτερα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από τις χιλιάδες Α.Ε.Ι. που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως, σύμφωνα με τον κατάλογο που δημοσιεύει το διεθνώς γνωστό Center for World University Rankings 

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο ζωγράφος, πεζογράφος και ποιητής Νίκος Χουλιαράς. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 4 το απόγευμα, από το Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών

Σελίδα 1 από 3