artXpress - Αρχική

Πότε: Από 7 Νοεμβρίου 2015 έως 9 Ιανουαρίου 2016
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15:00
Που: Ικαριώτικο Καφενείο «Χαλαρά»
Τι: Blackout (μια μικρή διαμαρτυρία)
Πόσο: 10€ (με τσίπουρο ή κρασί & μεζέ)
Πληροφορίες: 6972310415
Χάρτης πρόσβασης:
Γιατί: Με πιάνει φόβος που βλέπω έτσι σκοτεινό τον κόσμο, σα να 'ναι πόλεμος ή κατοχή σα να ΄χει γίνει κάποιο κακό μεγάλο. Κι ύστερα, για λίγο, για μια στιγμή, ο φόβος γίνεται γαλήνη όταν σκέφτομαι πως έξω είναι σκοτάδι και παγωνιά αλλά εγώ είμαι μέσα στα ζεστά, φυλαγμένος, με φως, φαί και τσίπουρο, με τον Τάκη να μιλάει να μιλάει...

Published in Αρχείο

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, σε συνεργασία με 8 Γυμνάσια της Διεύθυνσης Δ.Ε. Πειραιά και 14 Γυμνάσια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει εκδήλωση για την απολογιστική παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος ΠΕΙΡ@ΜΑ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 19:00.

Published in Αρχείο

Σκέψεις για την τέχνη και τον πολιτισμό, όσο διαχρονικές άλλο τόσο επίκαιρες, μοιράστηκε με το κοινό ο αν. υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης, στις 15 Ιουνίου, στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης.

Ξεχωριστές πτυχές της σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς δημιουργίας φιλοδοξεί να ξεδιπλώσει κι εφέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας που θα διεξαχθεί μεταξύ 17-24 Ιουλίου στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Με τον τίτλο «Η μαγεία της ιβηροαμερικανικής λογοτεχνίας κατακτά την Ελλάδα» (La magia de la literatura iberoamericana conquista Grecia), το Φεστιβάλ Λογοτεχνία εν Αθήναις (Φεστιβάλ ΛΕΑ), δίνει το «παρών» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το 2015, από τις 15 έως τις 20 Ιουνίου και από τις 16 έως 20 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη.

Published in Αρχείο
Σελίδα 1 από 3