artXpress - Αρχική

Συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία της με την Περιφέρεια Αττικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) πραγματοποιεί, με ελεύθερη είσοδο, μια λαμπερή εορταστική συναυλία, με αποσπάσματα από διάσημες ελληνικές και βιενέζικες οπερέτες, στο Πεδίον του Άρεως (λεωφ. Αλεξάνδρας και Μαυρομματαίων), την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα.

Published in Αρχείο

Ένα Μουσείο Παιχνιδιών ετοιμάζεται να λειτουργήσει στο Παλαιό Φάληρο, στον Πύργο Κουλούρα, τον οποίο η Βέρα Κουλούρα κληροδότησε στο Μουσείο Μπενάκη.

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 04:14

Ένας διάλογος με την Όλια Λαζαρίδου

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου (στο πλαίσιο του θεσμού Open Stage) σας προσκαλεί στην πρώτη, από μία σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, με στόχο την γνωριμία του κοινού με επιφανείς και αφανείς ήρωες της θεατρικής σκηνής.

Published in Αρχείο

Μια έκθεση σπάνιων και πολύτιμων παιχνιδιών απ' όλο τον κόσμο, με τίτλο «Τοy Stories» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Μια μαύρη κωμωδία για την οικονομική κρίση, την μετανάστευση, το ποδόσφαιρο, τα παράλληλα σύμπαντα, τα όνειρά μας για επιτυχία και ένα καλύτερο μέλλον, τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια.

Published in Αρχείο
Σελίδα 1 από 3