artXpress - Αρχική
Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 04:42

Σύγχρονο Θέατρο: «Το γεφύρι της Άρτας»

Με αφορμή το γνωστό δημοτικό τραγούδι και υλικό από την πεζογραφία του Γ. Θεοτοκά και την ποίηση του Γ. Ρίτσου, ανεβαίνει η παράσταση «Το γεφύρι της Άρτας» ~ επί του μύθου σύνθεσις.

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 04:20

Θέατρο Αυλαία: «Απόψε στο Στράτφορντ»

Οι NoVanTheatreGroup επιστρέφουν για πέντε τελευταίες παραστάσεις, 2-6 Δεκεμβρίου 2015, για να παρουσιάσουν ξανά την ανατρεπτική κωμωδία ‘‘Απόψε στο Στράτφορντ‘’ στο Θέατρο Αυλαία μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε η παράσταση στο κοινό κατά την πρώτη της παρουσίαση.

Μια υπέροχη Κυριακή για εκδρομή. Ένα παράδοξο, για το ύφος του Τ. Ουίλλιαμς, έργο. Μια γλυκόπικρη κωμωδία. Ένα κουαρτέτο απελπισμένων γυναικών που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια σκληρή πραγματικότητα, στην κοινωνία της Αμερικής την εποχή της Μεγάλης Κατάθλιψης (Great Depression) μετά το μεγάλο οικονομικό κραχ.

Published in Αρχείο

Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο, ο αγαπημένος τόπος συνάντησης μικρών και μεγάλων, «ντύνεται» από τις 7 Δεκεμβρίου με τα γιορτινά του και περιμένει και αυτά τα Χριστούγεννα, τους μικρούς και μεγάλους φίλους του με μια σειρά από εντυπωσιακές ψηφιακές παραστάσεις και ταινίες θόλου!

Published in Αρχείο

Ένα μοναδικό απόκτημα για την Λάρισα και την Θεσσαλία άνοιξε σήμερα το βράδυ επίσημα τις πύλες του παρουσία πλήθος πολιτών. Πρόκειται για το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, που σχεδόν 20 χρόνια μετά την θεμελίωση του εγκαινιάστηκε απόψε από τον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά.

Σελίδα 1 από 3