Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Τα Muppets επιστρέφουν με ένα σύγχρονο σόου γυρισμένο σαν ντοκιμαντέρ.

Οι ιστορικές μαριονέτες του Jim Henson, ο Kermit - διευθυντής και παρουσιαστής του «Muppet Show», η θηλυκή μαριονέτα Miss Piggy - το συμπαθέστατο γουρουνάκι με συμπεριφορά ντίβας, και η παρέα τους, επιστρέφουν στη μικρή οθόνη, έπειτα από 19 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας.

Τα Muppets έρχονται ξανά στην τηλεόραση, με ένα σύγχρονο σόου γυρισμένο σαν ντοκιμαντέρ. Για πρώτη φορά, η κάμερα καταγράφει την προσωπική ζωή και τις σχέσεις των ίδιων των Muppets, τόσο στο σπίτι όσο και στο επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Έρωτες, χωρισμοί, κατορθώματα, απογοητεύσεις, επιθυμίες και πάθη. Ένα πιο ενήλικο «Muppet Show», που απευθύνεται σε «παιδιά» όλων των ηλικιών. Πρωταγωνιστούν οι Kermit the Frog, Miss Piggy, Fozzie Bear, The Great Gonzo, Pepe the King Prawn, Rizzo, Scooter, Rowlf και The Electric Mayhem.
Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς ξεκινά με τη συνάντηση των πρωταγωνιστών, με αφορμή τη δημιουργία ενός καινούριου «Muppet Show». Ωστόσο, τα πάντα κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα αν δεν υπογράψει η Miss Piggy, η οποία είναι έξαλλη με τον Kermit, που έκλεισε την Elizabeth Banks, καλεσμένη, στο «Up Late with Miss Piggy», το μεταμεσονύχτιο talk-show της, στο οποίο ο Kermit είναι παραγωγός.

O Kermit και η Miss Piggy δήλωσαν πως έχουν χωρίσει, αλλά ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί. Ο Kermit αποκάλυψε, επίσης, ότι έχει νέα κοπέλα, τη μελαχρινή Denise! Με έντονο το χιούμορ, που αποτελεί σήμα κατατεθέν των Muppets, η νέα σειρά απαντά στο ερώτημα: «Τι συμβαίνει όταν τα Muppets επιστρέφουν σπίτι;»

Θυμίζουμε πως τα επεισόδια του «Muppet Show» εμφανίστηκαν σε διάφορα αμερικάνικα κανάλια την περίοδο μεταξύ 1976 και 1981. Κάθε επεισόδιο διαδραματιζόταν στο «θέατρο των Muppets», όπου υποθετικά έδιναν την παράστασή τους οι πολυτάλαντες μαριονέτες, και ο θεατής του επεισοδίου παρακολουθούσε τα δρώμενα της σκηνής καθώς και των παρασκηνίων.
Πηγή: naftemporiki.gr


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(0 votes)