Φωτογραφικά Ντοκουμέντα του φωτορεπόρτερ Αριστοτέλη Σαρρηκώστα εκτίθενται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» Δήμου Αθηναίων.

Στο πλαίσιο του 19ου Festival dell'Aurora, με τίτλο «Μεσόγειος χωρίς Σύνορα», θα πραγματοποιηθεί ατομική έκθεση φωτογραφίας του Σταύρου Χαμπάκη, με τίτλο, «Μέσα από τα μάτια των παιδιών».

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος διοργανώνει την πρώτη έκθεση φωτογραφίας του ποιητή Κώστα Ζαφειρόπουλου, με τίτλο «Τα Πετεινά, Πορτραίτα Αθήνα 2017», έργο ρεαλισμού και ποιητικής ευαισθησίας.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και το διαδικτυακό περιοδικό ifocus.gr διοργανώνουν διαγωνισμό και έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Οι Αθηναίοι φωτογραφίζουν την πόλη τους», καλώντας τους δημότες και τους κατοίκους της Αθήνας να αποτυπώσουν τη γειτονιά τους στο φωτογραφικό τους φακό.

Συνθήματα που συνοψίζουν τη σημασία που αποδόθηκε στην ανάδειξη του κοινωνικού και του πολιτικού χαρακτήρα των σχέσεων ανάμεσα στα φύλα στο πλαίσιο του μεταπολιτευτικού φεμινιστικού κινήματος.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/category.php on line 242
Σελίδα 1 από 2